Atter er det hyttetid

Som vi sa, «snart er det hyttetid igjen – fjellet skal ingen steder». Derfor er det ekstra kjekt å kunne gjennomføre privatvisninger i Sirdal, nå i Kristi himmelfartshelgen, 21–24. mai. Ta kontakt med Inge Andreassen på tlf.nr: 906 49 865 eller på e-post: inge@solhytten.no for å avtale et tidspunkt for din privatvisning. Inge vet det som er å vite om hyttene, hyttefeltene og Sirdal.

På Sinneslia har vi hyttemodellen Sinneslia som visningshytte. Her kan du få et godt inntrykk av hvordan livet i en Solhytte kan bli, og se de mange tilvalgsmulighetene som er tilgjengelige. Vi har også to innflytningsklare hytter. På vakre Smølåsen har vi hyttemodellen Fjellstøl Villmark på 148 m2 BRA på en flott utsiktstomt, solid og sjenerøst dimensjonert og tegnet for å gå i ett med naturen. Rett og slett en smak av Sirdals sjel.

På populære Brendeheia har vi hyttemodellen Falkefjedl på 112 m2 BRA med gode solforhold og utsikt mot Sinnes. Brendeheia ligger i Hønedalen som regnes for å være det beste av Sirdal.

 

Se ellers våre mange hytter i Sirdal og hyttemodeller her på solhytten.no, eller ta kontakt med Inge Andreassen for spørsmål eller visning.