Nye hytter i Sirdal

I juni og september kommer vi med nye hytter for salg i Smølåsen og Hønedalen Hyttegrend.

Solhytten har hatt en rekordstart på 2015 med et stort antall solgte hytter i Sirdal. Likevel, vi hviler ikke på laurbærene: Før sommeren kommer det en hytte for salg på Haugefjedl Aust i Hønedalen og to hytter i Smølåsen ved Fidjeland. Disse blir ferdige før jul! I september kommer det også 14 flotte hytter for salg på Brendeheia i Hønedalen.

Smølåsen Hyttegrend
Smølåsen er et fantastisk naturskjønt område som ligger 700 meter over havet, Fidjeland og skitrekket der. Her oppe på høyden venter enestående turmuligheter både sommer og vinter, og hytteområdet er fint tilrettelagt med moderne infrastruktur. I 2014 ble det opparbeidet egen vinterparkering for hyttefolket. Smølåsen gjør seg absolutt fortjent til omdømmet som ”et eldorado for aktive livsnytere.”

I juni legger vi ut to nye hytter i Smølåsen.

Haugefjedl Aust
Haugefjedl Aust ligger i Hønedalen Hyttegrend, også kalt ”Det beste av Sirdal”. Området er perfekt for aktive familier som elsker livet i fjellet. I Hønedalen er det blant annet langrennsspor, akeområder, en felles varmestue på utsiktspunktet Slottet og kort avstand til alpine nedfarter i Ålsheia og Tjørhomfjellet. Hønedalen regnes dessuten som et av områdene hvor snøen legger seg først om vinteren.

Før sommeren kommer det en stor og flott hytte for salg her, og denne blir ideell for familier som drømmer om et godt hytteliv i Sirdal. Dette området er populært!

Brendeheia
Brendeheia er et nytt tomteområde i Hønedalen Hyttegrend. Området ligger cirka 700 meter over havet, og er tilknyttet Hønedalens populære langrennsløyper. Sommerstid har du fantastiske turmuligheter som starter like utenfor døren. Brendeheia får selvsagt godt opparbeidet infrastruktur, med alt du kan tenke deg av moderne fasiliteter.

Vi er midt i planleggingen av 14 nye hytter her i Brendeheia, og mer informasjon kommer på disse nettsidene i god tid før salgsstart.