Nyheter


På denne siden finner du nyheter, arrangement og annen aktuell informasjon fra Solhytten.

Vi søker en engasjert byggeleder med solid fagkompetanse.


Solhytten AS ble etablert i 1981, og er en ledende leverandør av hytter og byggesett i hele Norge. Vi er en del av Øster Hus Gruppen AS, og har hovedkontor i Sandnes, med salgskontor i Bergen og Oslo, samt en forhandler i Nord-Norge.

Solhytten opplever økende salg av totalprosjekt, og vi søker derfor etter en engasjert byggeleder med solid fagkompetanse – fortrinnsvis med bakgrunn som tømrer, og med erfaring som bygge- eller prosjektleder innen hus- og hyttebygging.

Arbeidsted blir på ”hytta”; det vil si i vår flotte visningshytte ved Norsk Hyttesenter på Hellerud, like utenfor Lillestrøm og Oslo. Her vil byggelederen sitte sammen med to av våre av selgere.

Read more

Vi gleder oss til hyttefest i Bergen 8. – 10. mars 2019!


Hyttemessen er Nordens største arrangør av messer for hytter og fritidsboliger!  I et par tiår har den vært det største og viktigste møtestedet mellom virksomhetene i hyttemarkedet og det store norske hyttepublikumet. Gjennom dagene 8. - 10. mars 2019 kan du møte oss og mange andre hytteeksperter i Grieghallen.

Hyttemessens åpningstider 8. - 10. mars 2019:
Fredag 12-19.
Lørdag og søndag 10-17.

Velkommen til hyttemessen i storsalen på Quality Hotel Edvard Grieg, 26.–27. januar


Går du rundt med en hyttedrøm? Legg turen til Bergen. Til hyttemessen på Quality Hotel Grieg, 26.–27. januar – og besøk vår stand. Så får du se og høre hvorfor vi har realisert over 4000 hyttedrømmer siden starten i 1981. Vi snakkes!

Hyttemessens åpningstider 26.–27. januar 2019:
Lørdag 10-17.
Søndag 10-17.

Klargjør hytten din for vinteren!


Her kommer en huskeliste det kan være lurt å ha med seg gjennom vinteren. Det er mye en skal tenke på når hytten skal vedlikeholdes og klargjøres for frost og snø. Men ikke glem å nyte denne årstiden også; endelig snø i fjellene, varm kakao og fyr i peisen!

OKTOBER
• Steng vannkraner som ikke er frostsikre.
• Rens takrenner for løv.
• Rengjør filter i kjøkkenvifte.
• Ta inn all maling etc. som kan fryse.
• Nå søker musene etter varme og matlukt. Vær obs på åpne dører, vinduer og ventiler, som er de vanligste stedet de kommer seg inn.

NOVEMBER
• Bytt filter i ventilasjonsaggregat og rengjør dette.
• Avtrekksventiler i våtrom renses.
• Viftemotor på ventilasjonsanlegg etterses.
• Se over elektriske kontakter, brytere og motorer.
• Rens filtre i vaske- og oppvaskmaskin.
• Rens filtre i eventuelle vifteovner.

DESEMBER
• Rengjør filter i kjøkkenvifte.
• Slanger til oppvaskmaskin sjekkes.
• Slanger til vaskemaskin sjekkes.

JANUAR
• Røykvarsler kontrolleres.
• Brannslukkeapparat kontrolleres.
• Vurder behov for snømåking på tak og terrasse.

FEBRUAR
• Vurder behov for snømåking på tak og terrasse.
• Rengjør filter i kjøkkenvifte.

Møt oss på Tomte -og hyttemessen på Hellerud!


Også i år er vi klar for å invitere deg til Tomte -og Hyttemessen her på Hellerud 7. - 9. september. Møt oss i vår visningshytte og slå av en hyggelig hytteprat. Vi har flere flotte tomter igjen for salg både på Sør-Teige og Gålå.

I tillegg kan du alltid bestille byggesett eller ferdig oppsatt hytte fra oss, dersom du har egen tomt. Se alle våre hyttemodeller i vår hyttebok.

Åpningstider for messen er:
Fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 11.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 17.00

Håper vi sees!

Møt oss på Sirdalsdagane!


Også i år er vi i Solhytten på plass når de årlige Sirdalsdagane går av staben 7. - 9. september. Møt oss på vår stand og slå av en hyggelig hytteprat. Vi har flere hytter igjen for salg i Brendeheia og på Smølåsen, i tillegg til nyheter som kommer for salg i 2019.

Det blir visning i Brendeheia, både på tomteområde og i vår møblerte visningshytte lørdag og søndag fra 14 - 15. Her kan du få med deg fremdriften på tomten, hytter under oppføring og en fantastisk utsikt. Håper vi sees i Sirdal!

Hyttemodellen Sinneslia bygges i Lygnalia


Solhytten har inngått et samarbeid med Lygnalia Hyttegrend. Hyttefeltet ligger en time fra Oslo, og her er det over 70 byggeklare tomter til salgs. Vi skal bygge en visningshytte på tomt 456 i felt A, les mer om denne hyttemodellen her.

Du kan velge oss som leverandører av din nye hytte på den tomten du ønsker å kjøper, og kan da velge blant alle våre hyttemodeller.

Lygna og området rundt, er et yndet reisemål både sommer og vinter. På sommerhalvåret er det fine turstier, fiskevann, sykkelstier og mulighet for jakt, bær-og soppturer. Om vinteren er området snøsikkert med tidlig snø og et flott ski- og friluftsområde med oppkjørte løyper. Sesongen varer til over påske.

For mer informasjon om området og ledige tomter, se lygnalia.no

For mer informasjon om Solhytten sine hytter og vår leveranse, ta kontakt med:
Morten Guderud: morten.guderud@solhytten.no - 994 80 707
Anders Semb Rønaas: anders@solhytten.no - 905 72 141

 

Nytt hyttefelt kommer for salg!


Under to timer fra Bergen, et stykke inn i Hardangerfjorden ligger dette idylliske hyttefeltet som har flott utsikt mot Rosendal og Folgefonna. Her kommer det 12 tomter for salg, med fire anbefalte hyttemodeller å velge mellom. Hyttefeltet ligger like forbi Hatlestrand i Kvinnherad Kommune.

Segltangen hyttefelt er allerede flott opparbeidet med fritidshytter, egen sandstrand og marina innenfor stor og skjermet molo. Man kan benytte seg av båt eller ferge for å ta seg til andre siden av fjorden, der du finner Rosendal og Baroniet, isbreen Folgefonna, Fonna sommerskisenter og Bondhusbreen. Området er ideelt for fjellturer, fisking, klatring og ett hav av andre fritidsaktiviteter, både til fjells og ved fjorden.

Hyttefeltet ligger meget fredfylt og solrikt til, med sol fra tidlig morgen til langt ut på kvelden.

For mer informasjon om prosjektet, ta kontakt med Willy Mjåtvedt (mjaatvedt@solhytten.no / 908 61 244)