Nyheter


På denne siden finner du nyheter, arrangement og annen aktuell informasjon fra Solhytten.

Furåsen – for eventyrlige opplevelser i fjellheimen


Er det i år du skal investere i fremtidige opplevelser på fjellet? På høydedraget Furåsen, ca. 625 meter over havet, åpner vi nå for salg av fem solide hytter. Alle er plassert i terrenget på en måte som harmonerer med omgivelsene, samtidig som du får det beste av utsikt og solforhold. Furåsen har god beliggenhet for aktiviteter hele året, med ski- og turløyper rett i nærheten. Her kan du altså være Kongen på haugen, Dronningen av solveggen eller Prinsessen av sportypuls – alt etter hva du selv vil.

BRA 137 m2 | 4 soverom | Åpen stue-/kjøkkenløsning | Hems | Skistall

Kontakt Inge Andreassen (906 49 865 / inge@solhytten.no) for å få vite mer om de fem hyttene vi har for salg

på Furåsen. Han er parat for både hytteprat og visninger.

Nå nærmer det seg salgsstart på Fåråsen


Dette har vi sett frem til lenge, og nå er det like før. Fåråsen, dette flotte hytteområdet hvor mange trives så godt, skal nå utvides med 22 flotte hytter, sør-vestvendte i skråningen, med utsikt i retning Raudåknuten, eller i retning Solheimsdalen og Stakshomsheia.

Hyttene er basert på fem romslige hyttemodeller tegnet spesielt for disse tomtene, med BRA fra 137–155 m², 4-5 soverom og gode sosiale soner. Med skiløyper du kan gå til fra hytta og kun 5 små km fra Sinnes er du nær alt det flotte Sirdal har å by på. Og kanskje det beste av alt, – det er bare 1 time og 20 minutter fra Stavanger.

Meld din interesse eller ta direkte kontakt Inge Andreassen på inge@solhytten.no eller på telefon 906 49 865.

Atter er det hyttetid


Som vi sa, "snart er det hyttetid igjen – fjellet skal ingen steder". Derfor er det ekstra kjekt å kunne gjennomføre privatvisninger i Sirdal, nå i Kristi himmelfartshelgen, 21–24. mai. Ta kontakt med Inge Andreassen på tlf.nr: 906 49 865 eller på e-post: inge@solhytten.no for å avtale et tidspunkt for din privatvisning. Inge vet det som er å vite om hyttene, hyttefeltene og Sirdal.

På Sinneslia har vi hyttemodellen Sinneslia som visningshytte. Her kan du få et godt inntrykk av hvordan livet i en Solhytte kan bli, og se de mange tilvalgsmulighetene som er tilgjengelige. Vi har også to innflytningsklare hytter. På vakre Smølåsen har vi hyttemodellen Fjellstøl Villmark på 148 m2 BRA på en flott utsiktstomt, solid og sjenerøst dimensjonert og tegnet for å gå i ett med naturen. Rett og slett en smak av Sirdals sjel.

På populære Brendeheia har vi hyttemodellen Falkefjedl på 112 m2 BRA med gode solforhold og utsikt mot Sinnes. Brendeheia ligger i Hønedalen som regnes for å være det beste av Sirdal.

 

Se ellers våre mange hytter i Sirdal og hyttemodeller her på solhytten.no, eller ta kontakt med Inge Andreassen for spørsmål eller visning.

Visning i Sirdal i vinterferien – når det passer deg!


Er det i vinterferien du skal finne hytta i ditt liv? Vår mann i Sirdal, Inge Andreassen, skal i hvert fall gjøre sitt. Han er tilgjengelig for befaring i både Sinneslia, Hønedalen, Smølåsen og Furuåsen i uke 9.
Med hytte i Sirdal er det lite som står mellom deg og gode opplevelser, året rundt. Her kan familier, venner og gode kolleger møtes med ski, sandaler eller fjellsko på beina.
Vi har mange spennende prosjekter i Sirdal, og flere kommer.
Kontakt Inge på 906 49 865 eller inge@solhytten.no – så tar vi det derfra. Håper vi sees!

Visning på Fiskeli i Sirdal 25. januar.


Velkommen til visning lørdag 25. januar kl. 13-15 i vår hytte på Fiskeli i Sirdal.
Dette er en innholdsrik og romslig hytte i beste Sirdal, nærmere bestemt Fiskeli.  Her kan man samle storfamilien, eller vennegjengen, og virkelig ha det kjekt sammen. Eller kanskje dette er den nye firmahytten?
Slik hytten står i dag er det sengeplass til 19 voksne, fordelt på det vi kan kalle tre soner i hytten; Hoveddelen, hemsen/loftstue og leiligheten. Hver av disse delene har 2 soverom og eget bad, så her kan man lett skape gode og private soner selv om dere er mange på tur. Hytten er av gjennomgående høy kvalitet med eksklusivt heltre gulv, solide løsninger og tidsriktige tilvalg. Les mer her! 
Ta kontakt med Inge Andreassen på 906 49 865 eller på inge@solhytten.no