Nyheter


På denne siden finner du nyheter, arrangement og annen aktuell informasjon fra Solhytten.

Møt vår nye selger på Hellerud


Da er det en glede for oss å presentere vår nye hytteselger Jan Tore Sunde, som har kontor på Hellerud. Jan Tore er en riktig så trivelig kar som er godt trent, bedre gift og har to øyne for de rette kvalitetene. I sekken har han utdanning som tømrer i bånn, fulgt av flere år med lunsjen på verktøykassa, sagspon i håret og kronisk flis i fingeren. Deretter har han nesten 10 år som hytteselger, hovedsakelig prosjektsalg, hvor han med årene har savnet en mer fremoverlent satsning i hyttemarkedet. Som han selv sier det,

– Markedet er blitt slik at en hytteleverandør bør kjøpe tomter og sette opp hytter for salg for å møte kjøperne på en best mulig måte. Dette ser jeg er Solhyttens linje, så jeg er glad for å få være med på å videreutvikle det.

Vi ønsker Jan Tore velkommen til Hellerud, og vi ønsker deg velkommen til Jan Tore. Ta gjerne turen til Hellerud eller ta direkte kontakt med Jan Tore for en hyggelig og uforpliktende hytteprat. jan.tore.sunde@solhytten.no / 924 41 138

Visning på Fiskeli i Sirdal 25.jan.


Velkommen til visning lørdag 25. januar kl. 13-15 i vår hytte på Fiskeli i Sirdal.

Dette er en innholdsrik og romslig hytte i beste Sirdal, nærmere bestemt Fiskeli.  Her kan man samle storfamilien, eller vennegjengen, og virkelig ha det kjekt sammen. Eller kanskje dette er den nye firmahytten?

Slik hytten står i dag er det sengeplass til 19 voksne, fordelt på det vi kan kalle tre soner i hytten; Hoveddelen, hemsen/loftstue og leiligheten. Hver av disse delene har 2 soverom og eget bad, så her kan man lett skape gode og private soner selv om dere er mange på tur. Hytten er av gjennomgående høy kvalitet med eksklusivt heltre gulv, solide løsninger og tidsriktige tilvalg. Les mer her! 

Ta kontakt med Inge Andreassen på 906 49 865 eller på inge@solhytten.no

Tomte -og Hyttemessen her på Hellerud 6. – 8. september!


Også i år er vi klar for å invitere deg til Tomte -og Hyttemessen her på Hellerud 6. - 8. september. Møt oss i vår visningshytte og slå av en hyggelig hytteprat. Vi har flere flotte tomter igjen for salg både på Sør-Teige og Lygnalia.

I tillegg kan du alltid bestille byggesett eller ferdig oppsatt hytte fra oss, dersom du har egen tomt. Se alle våre hyttemodeller i vår hyttebok.

Åpningstider for messen er:
Fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 11.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 17.00

Håper vi sees!

Sirdalsdagene 30.august – 1.september


Solhytten har flere spennende prosjekter å vise deg under Sirdalsdagane. På Sinneslia har vi 23 planlagte hytter, hvor flere er under oppføring. Du kan velge mellom 4 helt nye hyttemodeller. Hyttene ligger i et fantastisk turterreng, sommer som vinter, og har meget gode solforhold. På Hoppmannsknuten i Hønedalen har vi 16 planlagte hytter, hvor flere er under oppføring. Velg mellom 2 hyttemodeller. Her får du ski- og turløyper rett utenfor døren. I populære Brendeheia har vi 3 nøkkelklare hytter i delfelt 3 og i delfelt 4 har vi 5 hytter under oppføring. Byggingen er godt i gang  og de første hyttene er klare til jul. I Smølåsen har vi en hytte for salg som er under oppføring.

Møt oss på vår stand under Sirdalsdagene og få informasjon om alle våre prosjekter i helårsdestinasjonen Sirdal. 

Finn drømmehytten nå på lørdag!


Fin ferie? Vært på hytta? Ikke? Veien til deilige hytteferier er kortere enn du tror. 10. august holder Solhyttens visningshytter lørdagsåpent, så kan du i ro og mak se nærmere på alle våre flotte hytter og hytteprosjekter. I Bergen er åpningstiden kl. 12–15, på Hellerudsletta kl. 10–16. Kom innom og se, vi tar gjerne en uforpliktende hytteprat.

Skorpo Hyttefelt - Solhytten

Visning på idylliske Skorpo, 19.mai!


Kom og se idylliske Skorpo – hyttedrømmen i havgapet!

19.mai har vi har tomtevisning, kl. 13–15. Så kan du se idyllen med egne øyne! Fra hyttefeltet Kjegletoppen på Skorpo har du blant annet kort vei til en badevennlig lagune, en gammel park og flotte turstier. Her kan du nyte kystlivet, både på land og i båt – om dere helst vil fiske middagen selv.

Kontakt Willy Mjåtvedt på 908 61 244 eller mjaatvedt@solhytten.nofor nærmere informasjon om oppmøtested.

Se idylliske Segltangen, i Hardangerfjorden – visning 26.mai!


Segltangen ligger et stykke inn i Hardangerfjorden, med nydelig utsikt mot Rosendal og Folgefonna.
Hyttefeltet på Segltangen ligger like forbi Hatlestrand i Kvinnherad Kommune, og er allerede flott opparbeidet med fritidshytter, med en marina innenfor en stor og skjermet molo.
Du har også egen sandstrand, til glede for vannmenn og badenymfer i alle aldre. Les mer her!

26. mai er det visning, har du spørsmål eller lurer på noe, ta kontakt med Ann-Christin Fosse på 991 00 144,
ann-christin@solhytten.no eller Willy Mjåtvedt på 908 61 244, mjaatvedt@solhytten.no

Hyttemessen på Hellerudsletta


Kom til Hyttemessen på Hellerudsletta, torsdag 25. april til søndag 28. april! Solhytten treffer du i vår visningshytte på Norsk hyttesenter – kanskje finner vi din hyttedrøm, sammen? Vi snakkes!