Hoppmannsknuten – familievennlige hyttedrømmer!


Hoppmannsknuten er et helt nytt hyttefelt. Det ligger noen få minutters kjøretur nordøst for GP på Sinnes, på motsatt side av veien, der Sinnesvatnet smalner inn. Det nye hyttefeltet ligger, i likhet med nabofeltet Brendeheia, nydelig til i terrenget, litt for seg selv og tilbaketrukket fra hovedtrafikken på andre siden av vannet. Her kan du velge mellom to varianter av hyttemodellen Fiskeli, som begge byr på meget gode planløsninger og rom for både familie og venner.

Text on the button

Velkommen til populære Hønedalen

Hoppmannsknuten er vårt nye hyttefelt i Hønedalen Hyttegrend, beliggende like ved populære Brendeheia. I Hønedalen hyttegrend, også kalt «det beste av Sirdal», får du gode solforhold og utsikt mot dalen og Sinnes. Fra Hoppmannsknuten er du i det mest populære turområdet i Sirdal, med kort vei til helårlige aktiviteter på ski og sykkel. Eller i gode tursko, med eller uten fiskestang. Turmulighetene er mange.

Som hytteeier på Hoppmannsknuten kan du nyte godt av brøytede vinterveier og en kort kjøretur til Ålsheia og Joker GP. Det er også fine omgivelser like utenfor hyttene, med opplyste områder for lek, og tilgang til lysløype. Fra høsten 2021 blir det også kort vei til Slottet, det nye tilskuddet til matopplevelser i Sirdal. Visste du forresten at Slottet har hentet navnet sitt fra en kjent utsiktsplass på Hoppmannsknuten? Med din egen hytte her bør det derfor være innenfor å kalle seg Kongen eller Dronningen av solveggen, skiløypa eller akebakken – alt etter hva du foretrekker, selvfølgelig.

 

Beliggenhet og adkomst

Kjøretid fra Stavanger er ca. en time og et kvarter. Ta til venstre der riksvei 45 møter fylkesvei 975. Da vil du straks få GP-en (dagligvare/bensin) i Sirdal på venstre hånd. Følg hovedveien fv 975 forbi Fjellstua, og ta av til høyre ved Hønedalen Hyttegrend-skiltet. Kjør over broen og ta til venstre der veien deler seg. Følg veien oppover mot Brendeheia, i henhold til skilting. Hyttene ligger i lett skrånende terreng som vender i retning Sinnes. Tross sitt tradisjonelle uttrykk, med hyttetypen Fiskeli, blir Hoppmannsknuten et moderne hyttefelt med blant annet fiberoptisk-kabel, offentlig vann- og avløp og brøytet vintervei.

Sted: Hønedalen, Sirdal

BRA: 121,4 m2

Soverom: 3 – 4

Pris: fra 5.390.000,-

Sted: Hønedalen, Sirdal

BRA: 140

Soverom: 4

Pris: fra 4 790 000,-

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte visningshytte i Sinneslia.

Inge Andreassen

Salgsansvarlig Sirdal

inge@solhytten.no
906 49 865

Hyttemodell

Tomt 62 - FOR SALG NÅ!

Falkefjedl

En lavmælt hytte som rommer mye. Her får du alt på ett plan, og med mulighet for fire soverom kan du se fram til en hytte hvor du kan ta med deg venner og familie til fjells.

Les merSe på Finn

Arkitekten har ordet

“ Solhytten sine hytter i Furåsen er gitt en arkitektonisk utforming som henter sin inspirasjon fra de tradisjonelle seterbyggene og fjellgårdene, i en mer moderne drakt. Dette innebærer et uttrykk basert på enkelhet og sluttede former som kan stå seg mot ekstreme klimapåkjenninger. Materialvalget er solid og generøst dimensjonert. Hyttene er planlagt med ekstra kraftig kledning, solide søyler og med godt dimensjonert belistning. Inngangsdørene er spesielt utviklet for hyttene, og utvendige detaljer er likeledes utviklet spesielt for dette prosjektet. Det er lagt ned mye arbeid i å planlegge gode innredningsløsninger som gir fleksibilitet i bruken av hyttene. Det er prioritert å ha gode oppholdsrom med god takhøyde, generøs bodkapasitet og godt med sengeplasser. Totalt vil dette være funksjonelle hytter, med en moderne, men klassisk arkitektur. Hyttene er også planlagt slik at de over tid vil kunne imøtekomme familienes skiftende behov.”
– Dag Brantenberg Fasting

Fasiliteter

Alpinanlegg

Golfbane

Offentlig vann/kloakk

Peis/ildsted

Utsikt

Fiskemuligheter

Innlagt vann

Turterreng

Flere prosjekter i Sirdal

Brendeheia, Hønedalen Hyttegrend

Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt.

Eventyrlige Furåsen

Furåsen ligger på høydedraget mellom Sinnesvatn og Solheimsdalen, ca. 625 meter over havet.

Hoppmannsknuten

Hoppmannsknuten er et helt nytt hyttefelt som ligger noen få minutters kjøretur nordøst for GP på Sinnes. Nydelig og tilbaketrukket.

Sinneslia 6 – SOLGT

Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt.

Sinneslia

Sinneslia er et tomteområde som både ligger svært sentralt til på Sinnes, samtidig som det er tilbaketrukket, lunt og solsikkert.

Hoppmannsknuten

Hoppmannsknuten er et helt nytt hyttefelt som ligger noen få minutters kjøretur nordøst for GP på Sinnes. Nydelig og tilbaketrukket.

Visning i Sirdal

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte demohytte i Sinneslia.

Inge Andreassen / inge@solhytten.no – 906 49 865