Brendeheia, delfelt 3 og 4 - suksessen fortsetter


Brendeheia er like populært som da vi lanserte området – og nå bygger vi ut delfelt 4, samt som vi har nøkkelklare hytter i delfelt 3. Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt. De nye hyttene vil ligge rett ved Hønedalens populære langrennsløyper og bygges selvfølgelig i ekte Solhytten-kvalitet. Kom gjerne hit for å se og oppleve det selv. Vi har en møblert visningshytte i delfelt 2 som vi gjerne vil vise deg.

Meld din interesse

Det beste av Sirdal!

Brendeheia er et at de mest populære hyttefeltene i Sirdal og er en attraktiv del av Hønedalen hyttegrend, også kalt «det beste av Sirdal». Her får du gode solforhold og utsikt mot dalen og Sinnes. Med beliggenhet i det mest populære turområdet i Sirdal er det fritt fram for både ski, sykkel og gode tursko, med eller uten fiskestang. Turmulighetene er mange.

I delfelt 3 på Brendeheia har vi nøkkelklare hytter av den arkitekttegnede hyttemodellen Ørnefjedl. I delfelt 4 bygger vi hyttemodellen: Falkefjedl. Alle hyttene har veldig gode solforhold og flott utsikt mot Sinnes. Alle hyttemodellene i Brendeheia er utviklet i samarbeid med arkitekt Dag Brantenberg Fasting fra Sjo Fasting Arkitekter. Et klart mål har vært å skape hytter som er perfekte for aktive familier.

Utendørs er det gode muligheter for lek og moro etter dagsturen med opplyste områder. Nye skiløyper, Lysløypa til Kvæven og utsiktsplassen Slottet er i nærheten og noe av det Brendeheia tilbyr. Det er kjørevei til hyttene som brøytes om vinteren og dermed gjør det ekstra lett å ta den lille turen til Ålsheia og GP-en. Velkommen til Brendeheia.

Beliggenhet og Adkomst

Kjøretid fra Stavanger er ca. en time og et kvarter. Ta til venstre når riksvei 45 møter fylkesvei 975. Da vil du straks få GP-en (dagligvare/bensin) i Sirdal på venstre hånd. Følg hovedveien fv 975 forbi Fjellstua, og ta av til høyre ved Hønedalen Hyttegrend-skiltet. Kjør over broen og ta til venstre der veien deler seg. Følg veien oppover mot Brendeheia i henhold til skilting. Hyttene ligger i lett skrånende terreng som vender i retning Sinnes, noe som gjør at du kan få en fenomenal utsikt. Om ønskelig kan det bygges garasje og/eller anneks på alle tomtene. Brendeheia blir dessuten et moderne hyttefelt med blant annet fiberoptisk-kabel, offentlig vann- og avløp og brøytet vintervei.

Sted: Hønedalen, Sirdal

BRA: 119 – 145

Soverom: 3 – 4

Pris: fra 4 795 000,-

Brendeheia Hyttegrend, 4443 Tjørhom

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte demohytte i Brendeheia.

Inge Andreassen

Solhytten Eiendom AS

inge@solhytten.no
906 49 865

Arkitekten har ordet

“Den arkitektoniske utformingen henter sin inspirasjon fra de tradisjonelle seterbyggene og fjellgårdene slik man finner de i den norske natur. Dette innebærer et uttrykk basert på enkelhet, sluttede former, og et solid og generøst dimensjonert materialvalg. Hyttene er planlagt med ekstra kraftig kledning, solide søyler i heltre og med godt dimensjonert belistning. Inngangsdørene er spesielt utviklet for hyttene, og utvendige detaljer er likeledes utviklet spesielt for dette prosjektet. Det er lagt ned mye arbeid i å planlegge gode innredningsløsninger som gir fleksibilitet i bruken av hyttene. Det er prioritert å ha gode oppholdsrom med god takhøyde, generøs bodkapasitet, badstu og godt med sengeplasser. Totalt vil dette være funksjonelle hytter med et solid tradisjonelt uttrykk. Hyttene er også planlagt slik at de over tid vil kunne imøtekomme familienes skiftende behov.”
– Dag Brantenberg Fasting

Hyttemodellene

Tomt 73, 85 og 86

Ørnefjedl

En raus oppstuemodell som har alt du trenger for at hele familien skal kose seg sammen på fjellet. Her kan du få fem soverom, to bad og egen loftstue slik at de som ønsker det kan trekke seg tilbake fra hovedstuen.

Se på finn.no
Tomt 48, 49, og 50

Falkefjedl

En lavmælt hytte som rommer mye. Her får du alt på ett plan, og med mulighet for fire soverom kan du se fram til en hytte hvor du kan ta med deg venner og familie til fjells.

Les merSe på finn.no

Fasiliteter

Alpinanlegg

Golfbane

Offentlig vann/kloakk

Peis/ildsted

Utsikt

Fiskemuligheter

Innlagt vann

Turterreng

Flere prosjekter i Sirdal

Smølåsen Hyttegrend

Smølåsen ligger flott til sentralt i Øvre Sirdal, rett ved oppmerkede løyper, fantastisk turterreng og kort vei til skitrekket.

Furåstjern – Solhytten

Furåsen (kommer for salg)

Furåsen ligger på høydedraget mellom Sinnesvatn og Solheimsdalen, ca. 625 meter over havet.

Sinneslia Hyttegrend

Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt.

Hoppmannsknuten, Hønedalen Hyttegrend

Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt.

Visning i Sirdal

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte demohytte i Brendeheia.

Inge Andreassen / inge@solhytten.no – 906 49 865