BRENDEHEIA - UTSOLGT!


Brendeheia er fremdeles like populært som da vi lanserte området – og nå har vi bare en hytte igjen i delfelt 4. Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt. De nye hyttene vil ligge rett ved Hønedalens populære langrennsløyper og bygges selvfølgelig i ekte Solhyttenkvalitet.
Kom gjerne hit for å se og oppleve det selv.

Det beste av Sirdal!

Brendeheia er et at de mest populære hyttefeltene i Sirdal og er en attraktiv del av Hønedalen hyttegrend, også kalt «det beste av Sirdal». Her får du gode solforhold og utsikt mot dalen og Sinnes. Med beliggenhet i det mest populære turområdet i Sirdal er det fritt fram for både ski, sykkel og gode tursko, med eller uten fiskestang. Turmulighetene er mange.

I delfelt 4 bygger vi hyttemodellen: Falkefjedl. Alle hyttene har veldig gode solforhold og flott utsikt mot Sinnes. Alle hyttemodellene i Brendeheia er utviklet i samarbeid med arkitekt Dag Brantenberg Fasting fra Sjo Fasting Arkitekter. Et klart mål har vært å skape hytter som er perfekte for aktive familier.

Med brøytede vinterveier kan du kjøre helt frem til hytta hele året, samtidig som den korte kjøreturen til Ålsheia og Joker GP gjøres på et blunk. Utendørs er det gode muligheter for lek og moro etter dagsturen, med opplyste områder. Her er nyere skiløyper og lysløype til Kvæven. Fra høsten 2021 blir det også kort vei til Slottet, den nye restauranten som skal by på matopplevelser sammen med majestetisk utsikt. Velkommen til Brendeheia!

Beliggenhet og adkomst

Kjøretid fra Stavanger er ca. en time og et kvarter. Ta til venstre når riksvei 45 møter fylkesvei 975. Da vil du straks få GP-en (dagligvare/bensin) i Sirdal på venstre hånd. Følg hovedveien fv 975 forbi Fjellstua, og ta av til høyre ved Hønedalen Hyttegrend-skiltet. Kjør over broen og ta til venstre der veien deler seg. Følg veien oppover mot Brendeheia i henhold til skilting. Hyttene ligger i lett skrånende terreng som vender i retning Sinnes, noe som gjør at du kan få en fenomenal utsikt. Om ønskelig kan det bygges garasje og/eller anneks på alle tomtene. Brendeheia blir dessuten et moderne hyttefelt med blant annet fiberoptisk-kabel, offentlig vann- og avløp og brøytet vintervei.

Sted: Hønedalen, Sirdal

BRA: 121,4 m2

Soverom: 3 – 4

Pris: fra 5.390.000,-

Brendeheia Hyttegrend, 4443 Tjørhom

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte visningshytte i Sinneslia.

Inge Andreassen

Salgsansvarlig Sirdal

inge@solhytten.no
906 49 865

Hyttemodell

Tomt 62 - (Solgt)

Falkefjedl

En lavmælt hytte som rommer mye. Her får du alt på ett plan, og med mulighet for fire soverom kan du se fram til en hytte hvor du kan ta med deg venner og familie til fjells.

Les merSe på Finn

Arkitekten har ordet

“ Solhytten sine hytter i Furåsen er gitt en arkitektonisk utforming som henter sin inspirasjon fra de tradisjonelle seterbyggene og fjellgårdene, i en mer moderne drakt. Dette innebærer et uttrykk basert på enkelhet og sluttede former som kan stå seg mot ekstreme klimapåkjenninger. Materialvalget er solid og generøst dimensjonert. Hyttene er planlagt med ekstra kraftig kledning, solide søyler og med godt dimensjonert belistning. Inngangsdørene er spesielt utviklet for hyttene, og utvendige detaljer er likeledes utviklet spesielt for dette prosjektet. Det er lagt ned mye arbeid i å planlegge gode innredningsløsninger som gir fleksibilitet i bruken av hyttene. Det er prioritert å ha gode oppholdsrom med god takhøyde, generøs bodkapasitet og godt med sengeplasser. Totalt vil dette være funksjonelle hytter, med en moderne, men klassisk arkitektur. Hyttene er også planlagt slik at de over tid vil kunne imøtekomme familienes skiftende behov.”
– Dag Brantenberg Fasting

Fasiliteter

Alpinanlegg

Golfbane

Offentlig vann/kloakk

Peis/ildsted

Utsikt

Fiskemuligheter

Innlagt vann

Turterreng

Flere prosjekter i Sirdal

Eventyrlige Furåsen

Furåsen ligger på høydedraget mellom Sinnesvatn og Solheimsdalen, ca. 625 meter over havet.

Sinneslia 6 – SOLGT

Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt.

Sinneslia

Sinneslia er et tomteområde som både ligger svært sentralt til på Sinnes, samtidig som det er tilbaketrukket, lunt og solsikkert.

Hoppmannsknuten

Hoppmannsknuten er et helt nytt hyttefelt som ligger noen få minutters kjøretur nordøst for GP på Sinnes. Nydelig og tilbaketrukket.

Visning i Sirdal

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte demohytte i Sinneslia.

Inge Andreassen / inge@solhytten.no – 906 49 865