Fem solide hytter for eventyrlige opplevelser i fjellheimen.


På høydedraget Furåsen, ca. 625 meter over havet, åpner vi nå for salg av fem solide hytter. Alle er plassert i terrenget på en måte som harmonerer med omgivelsene, samtidig som du får det beste av utsikt og solforhold. Noen av hyttene får utsikt i retning Raudåknuten, andre i retning Solheimsdalen og Stakshomsheia.

Meld din interesse

Beskrivelse

Totalt vil det komme 22 hytter for salg i Furåsen. Nå selger vi de fem første, på tomtene 18 – 22. Dette er romslige hytter med BRA 137 m2, fire soverom, hems, åpen stue-/kjøkkenløsning, praktisk skistall m.m.

Hyttene er tegnet av er planlagt med ekstra kraftig, royalgrå kledning, solide søyler og torvtak som passer klimaet i området. Innvendig blir utstrakt bruk av stående glattkant furupanel som seg hør og bør på hytta, med innvendige dører i furu og utvendige dører og vinduer i sort. Gulvene får en lekker 1-stavs hvitlasert eikeparkett i stue, kjøkken og gang, mens det på soverommene legges 3-stavs eikeparkett. Badene helflises og kjøkkenet blir moderne og med fasiliteter de fleste forventer i en fritidsbolig.

Tilpassede hyttemodeller

For å utnytte kvalitetene til hver enkelt tomt best mulig, er det utviklet fem hyttemodeller til prosjektet. De fem første hyttene som legges ut for salg, er av typen Tjørhom. Felles for alle hyttene er at hovedsoverommet ligger i hovedetasjen, slik at det er mulig å benytte kun ett plan i periode man er alene eller få personer på hytta. Dette gir hyttene et mer intimt og koselig preg, selv om de har kapasitet til å huse langt flere personer.

Ut på tur! Eller snipp, snapp, snute i solveggen.

Furåsen har god beliggenhet for aktiviteter hele året, med ski- og turløyper rett i nærheten. Her kan du altså være Kongen på haugen, Dronningen av solveggen eller Prinsessen av sportypuls – alt etter hva du selv vil.

Slik kommer du deg til Furåsen

Ved adkomst GP/Joker-butikken kjører du i retning Tjørhom. Etter drøye 2 kilometer svinger du inn mot Solheim og Sageneset. Deretter følger du veien ca. 1,5 kilometer og tar inn til venstre på grusvei, like før broen over elva. Følg grusveien ca. 700 meter, og parker på parkeringsplassen der den bratte bakken starter. Deretter tar du beina fatt og etter et par, tre minutter kommer du til Furåsen.

 

 

Sted: Furåsen, Sirdal

BRA: 137
Soverom: 4
Pris: Fra 5 390 000,-

 

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte visningshytte i Sinneslia.

 

Inge Andreassen

Inge Andreassen

Salgsansvarlig Sirdal

inge@solhytten.no
906 49 865

Arkitekten har ordet

“ Solhytten sine hytter i Furåsen er gitt en arkitektonisk utforming som henter sin inspirasjon fra de tradisjonelle seterbyggene og fjellgårdene, i en mer moderne drakt. Dette innebærer et uttrykk basert på enkelhet og sluttede former som kan stå seg mot ekstreme klimapåkjenninger. Materialvalget er solid og generøst dimensjonert. Hyttene er planlagt med ekstra kraftig kledning, solide søyler og med godt dimensjonert belistning. Inngangsdørene er spesielt utviklet for hyttene, og utvendige detaljer er likeledes utviklet spesielt for dette prosjektet. Det er lagt ned mye arbeid i å planlegge gode innredningsløsninger som gir fleksibilitet i bruken av hyttene. Det er prioritert å ha gode oppholdsrom med god takhøyde, generøs bodkapasitet og godt med sengeplasser. Totalt vil dette være funksjonelle hytter, med en moderne, men klassisk arkitektur. Hyttene er også planlagt slik at de over tid vil kunne imøtekomme familienes skiftende behov.”
– Dag Brantenberg Fasting