Vær klar til salgsstart!


Furåsen ligger på høydedraget mellom Sinnesvatn og Solheimsdalen, ca. 625 meter over havet. Stedet er godt etablert som hytteområde, og de som nyter hyttelivet på Furåsen i dag melder om stor trivsel. Høsten 2020 åpner Solhytten for salg av 22 nye hytter på Furåsen, men du kan avtale befaring i området sammen med Solhytten før den tid – ta kontakt!

Meld din interesse
Furåstjern – Solhytten

Her får du utsikt!

Samtlige tomter ligger fint til med tanke på utsikt og solforhold. Noen av hyttene får utsikt
i retning Raudåknuten, andre vil se i retning Solheimsdalen og Stakshomsheia.

Flotte hyttemodeller

Til disse 22 hyttene i Furåsen har vi utviklet 5 hyttemodeller for å utnytte kvalitetene til hver enkelt tomt best mulig. Felles for hyttene er at alle har hovedsoverommet i hovedetasjen, slik at man kan klare seg på et plan om man reiser alene eller som par. Da føles hyttene straks mer intime og koselige, selv om de har kapasitet til hele familien og besøk i tillegg. For her bygger vi romslige hyttemodeller med BRA fra 137–155 m², 4-5 soverom og gode sosiale soner. De får en røff og lekker royalgrå stående kledning med torv på taket, så her snakker vi lekre hytter som er går i ett med omgivelsene. Innvendig blir det en utstrakt bruk av stående glattkant furupanel som seg hør og bør på hytta, med innvendige dører i furu og utvendige dører og vinduer i sort. Gulvene får en lekker 1-stavs hvitlasert eikeparkett i stue, kjøkken og gang, mens det på soverommene legges en tilsvarende 3-stavs eikeparkett. Helflisede bad og et moderne og godt kjøkken med de fasilitetene du er vant med hjemmefra. Dette blir med andre ord hytter som du kommer til å glede deg til, hver gang, – hytter som lar deg nyte fjellet og naturen med all den avkobling og energi som en kan hente fra det.

Det perfekte utgangspunkt for langrennsopplevelser

Mange kjenner Furåsen og området rundt takket være fine langrennsløyper som kjøres opp
og kvistes vinterstid. Alle de nye hyttene bygges i behagelig nærhet til løypetraséen – her kan
du få det perfekte utgangspunkt til å utforske Sirdal med ski på beina.

Slik kommer du deg til Furåsen

Ved adkomst GP/Joker-butikken kjører du i retning Tjørhom. Etter drøye 2 kilometer svinger du inn mot Solheim og Sageneset. Deretter følger du veien ca. 1,5 kilometer og tar inn til venstre på grusvei, like før broen over elva. Følg grusveien ca. 700 meter, og parker på parkeringsplassen der den bratte bakken starter. Deretter tar du beina fatt og etter et par, tre minutter kommer du til Furåsen.

Inge Andreassen

Salgsansvarlig Sirdal

inge@solhytten.no
906 49 865

Flere prosjekter i Sirdal

Smølåsen Hyttegrend

Smølåsen ligger flott til sentralt i Øvre Sirdal, rett ved oppmerkede løyper, fantastisk turterreng og kort vei til skitrekket.

Brendeheia, Hønedalen Hyttegrend

Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt.

Sinneslia

Sinneslia er et tomteområde som både ligger svært sentralt til på Sinnes, samtidig som det er tilbaketrukket, lunt og solsikkert.

Hoppmannsknuten

Hoppmannsknuten er et helt nytt hyttefelt som ligger noen få minutters kjøretur nordøst for GP på Sinnes. Nydelig og tilbaketrukket.

Visning i Sirdal

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte demohytte i Sinneslia.

Inge Andreassen / inge@solhytten.no – 906 49 865