Hoppmannsknuten – familievennlige hyttedrømmer!


Hoppmannsknuten er et helt nytt hyttefelt. Det ligger noen få minutters kjøretur nordøst for GP på Sinnes, på motsatt side av veien, der Sinnesvatnet smalner inn. Det nye hyttefeltet ligger, i likhet med nabofeltet Brendeheia, nydelig til i terrenget, litt for seg selv og tilbaketrukket fra hovedtrafikken på andre siden av vannet. Her kan du velge mellom to varianter av hyttemodellen Fiskeli, som begge byr på meget gode planløsninger og rom for både familie og venner.

Meld din interesse

Velkommen til populære Hønedalen

Hoppmannsknuten er vårt nye hyttefelt i Hønedalen Hyttegrend, beliggende like ved populære Brendeheia. I Hønedalen hyttegrend, også kalt «det beste av Sirdal», får du gode solforhold og utsikt mot dalen og Sinnes. Fra Hoppmannsknuten er du i det mest populære turområdet i Sirdal, med kort vei til helårlige aktiviteter på ski og sykkel. Eller i gode tursko, med eller uten fiskestang. Turmulighetene er mange.

Utendørs er det ellers gode muligheter for lek og moro etter dagsturen, med opplyste områder, blant annet lysløypa til Kvæven. Det er heller ikke langt til utsiktsplassen Slottet. Hoppmannsknuten får kjørevei helt til hyttene, – en vei som brøytes om vinteren og dermed gjør det behagelig enkelt å ta turen i Ålsheia eller til GP-en. Velkommen til Hoppmannsknuten.

 

Beliggenhet og adkomst

Kjøretid fra Stavanger er ca. en time og et kvarter. Ta til venstre der riksvei 45 møter fylkesvei 975. Da vil du straks få GP-en (dagligvare/bensin) i Sirdal på venstre hånd. Følg hovedveien fv 975 forbi Fjellstua, og ta av til høyre ved Hønedalen Hyttegrend-skiltet. Kjør over broen og ta til venstre der veien deler seg. Følg veien oppover mot Brendeheia, i henhold til skilting. Hyttene ligger i lett skrånende terreng som vender i retning Sinnes. Tross sitt tradisjonelle uttrykk, med hyttetypen Fiskeli, blir Hoppmannsknuten et moderne hyttefelt med blant annet fiberoptisk-kabel, offentlig vann- og avløp og brøytet vintervei.

Sted: Hønedalen, Sirdal

BRA: 140

Soverom: 4

Pris: fra 3 995 000,-

Hoppmannsknuten Hyttegrend, 4443 Tjørhom

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte visningshytte i Sinneslia.

Inge Andreassen

Salgsansvarlig Sirdal

inge@solhytten.no
906 49 865

Hyttemodellene

Tomt 2A, 2B, 6A og 7A

Fiskeli type 1

Hyttemodellen Fiskeli er tegnet av den anerkjente arkitekten Dag Brantenberg Fasting, og har et bruksareal på 140,1 m2. Hyttemodellen er godt utnyttet, romslig og meget praktisk. Kommer du fra tur, så kan du gå rett inn bi-inngangen og inn i skistallen. Her setter du fra deg utstyret før du går videre inn i garderoben, henger av deg det som ikke trenger en vask og videre inn til badet og en velfortjent dusj. Alt dette gjør du skjermet fra resten av hytta, hvor du har en stor og flott åpen stue- og kjøkkenløsning, TV-stue og balkong. Hele tiden med denne følelsen: At du har det romslig og godt.

Se på finn.no
Tomt 1A, 1B, 3A, 3B, 4A, 4B, 5A og 5B

Fiskeli type 2

Hyttemodellen Fiskeli type 2 har et bruksareal på 141,2 m2 og er en godt utnyttet, romslig og praktisk hytte. Hovedforskjellen fra type 1 er at denne hyttetypen har inngangspartiet sitt i 2. etasje, da den ligger på nedsiden av veien. Dette gir noen endringer fra type 1 med blant annet en stor bod i 1. etasje, men er ellers i hovedsak lik type 1. Nyt det å ha alternative oppholdsrom, og 4 soverom med mulighet for opptil 10 sengeplasser.

Se på finn.no

Arkitekten har ordet

“Den arkitektoniske utformingen henter sin inspirasjon fra de tradisjonelle seterbyggene og fjellgårdene slik man finner de i den norske natur. Dette innebærer et uttrykk basert på enkelhet, sluttede former, og et solid og generøst dimensjonert materialvalg. Hyttene er planlagt med ekstra kraftig kledning, solide søyler i heltre og med godt dimensjonert belistning. Inngangsdørene er spesielt utviklet for hyttene, og utvendige detaljer er likeledes utviklet spesielt for dette prosjektet. Det er lagt ned mye arbeid i å planlegge gode innredningsløsninger som gir fleksibilitet i bruken av hyttene. Det er prioritert å ha gode oppholdsrom med god takhøyde, generøs bodkapasitet, badstu og godt med sengeplasser. Totalt vil dette være funksjonelle hytter med et solid tradisjonelt uttrykk. Hyttene er også planlagt slik at de over tid vil kunne imøtekomme familienes skiftende behov.”
– Dag Brantenberg Fasting

Fasiliteter

Alpinanlegg

Golfbane

Offentlig vann/kloakk

Peis/ildsted

Utsikt

Fiskemuligheter

Innlagt vann

Turterreng

Flere prosjekter i Sirdal

Smølåsen Hyttegrend

Smølåsen ligger flott til sentralt i Øvre Sirdal, rett ved oppmerkede løyper, fantastisk turterreng og kort vei til skitrekket.

Brendeheia, Hønedalen Hyttegrend

Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt.

Furåstjern – Solhytten

Furåsen – kommer for salg

Furåsen ligger på høydedraget mellom Sinnesvatn og Solheimsdalen, ca. 625 meter over havet.

Sinneslia

Sinneslia er et tomteområde som både ligger svært sentralt til på Sinnes, samtidig som det er tilbaketrukket, lunt og solsikkert.

Visning i Sirdal

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte demohytte i Sinneslia.

Inge Andreassen / inge@solhytten.no – 906 49 865