Sinneslia – Sirdal på sitt beste og mest sentrale


Sinneslia er et tomteområde som både ligger svært sentralt til, samtidig som det er lunt, fint og solsikkert. Fra Sinneslia får du flott utsikt mot Sinnesvatn, Sinnes Fjellstue og Ålsheia skitrekk. Er du litt lokalkjent, har du allerede forstått at den flotte beliggenheten på disse hyttene også innebærer gåavstand til det meste på Sinnes, enten du spenner på deg skiene eller rusler bort i sandalene, sommerstid.

Meld din interesse

Sentralt i Sirdal

Feriene er lange, men det er dessverre ikke helgene. Da er det godt å ha kort vei til hytta. Kjøretiden til Sinneslia er bare ca. 1 time og 15 minutter fra Stavanger. Og du får svært kort vei bort til GP Joker på Sinnes, Sirdal Fjellstue og alpinsentrene Ålsheia og Tjørhomfjellet. Så når vi sier sentralt, ja, så er det virkelig det. Samtidig ligger Sinneslia naturlig til, slik hytter skal, med fjellene i ryggen og Sinnesvatn foran seg.

Tomtene i Sinneslia har panoramautsikt og ligger inn av Myraleitet på Sinnes.  Fra Sinneslia kan du gå rett inn i løypetraseen mot Haugen eller opp mot Furåsen. Går du langs Beinesvatnet i retning Sinnes, kan du knytte deg på løypene i Furåsen (via Sinnesvatnet), Forsbergløypa, samt flere høyfjellsløyper innover Hønedalen. På denne måten kan du oppleve alle de flotte heiene Sirdal tilbyr. Tar man stolheisen kan du også ta turen innover til Storeknut, en utrolig flott tur på toppen av Tjørhomfjellet!

Sinneslia har også en svært spennende beliggenhet sommerstid. Her er du nær fiske og turterreng, kajakkpadling, med muligheter for teltturer, sykkelturer, bærplukking – og kanskje sauesanking? I delfelt 1 skal Solhytten og Sinneshyttå totalt bygge 24 hytter. Det vil bli opparbeidet parkering, områder for skilek, akebakke og lekeplass for feltet. Gravearbeidet på tomteområdet er nå i gang.

Sted: Sinneslia, Sirdal

BRA: 125 – 182

Soverom: 3 – 5

Pris: fra 6.495.000,-

Sinneslia, 4443 Tjørhom

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte visningshytte i Sinneslia.

Inge Andreassen

Salgsansvarlig Sirdal

inge@solhytten.no
906 49 865

Hyttemodellene

(Solgt)

Sinneslia 6

Sinneslia 6 er en ny og usedvanlig fin hytte som står klar til å ønske deg velkommen til kvalitetstid i høyden. Til nå er den benyttet som visningshytte for å inspirere andre hyttekjøpere.

Les mer
Tomt 12 og 14 (Solgt)

Sinneslia

Hyttemodellen Sinneslia er på 182,5 m² – en meget romslig hytte, med 3 bad, åpen stue- og kjøkkenløsning og mange muligheter. I 2. etasje kan den store gangen også bli en fin loftstue. Eller en bod, som gir deg ekstra lagringsmuligheter.

Les mer
Tomt 26

Haredal

Haredal glir natur inn i landskapet og har et bruksareal på 125,1 m². Hytta har en romslig, god og smart planløsning – med 4 soverom fordelt på 2 soner, hver med 2 soverom. Kort sagt mer privatliv, både for voksne, besøkende eller de unge, som også vil elske hemsen.

Les merSe på finn.no
Tomt 9A og 9B (Solgt)

Sinnesklatten

Hyttetypen Sinnesklatten har et bruksareal på 131,3 m² og har hele 5 soverom – en meget familie- og besøksvennlig hytte. I 2. etasje gir den store gangen også rom for en lekekrok eller ekstra skapplass. Og den romslige skistallen gjør det enkelt å holde orden.

Les mer
Tomt 23 (Solgt)

Slettefjell

Slettefjell har et bruksareal på 150 m², inkludert en hems på 51 m² – et perfekt sted for overnattingsgjester. Foruten egen TV-stue, vil du også finne praktiske løsninger som skistall med kombinert vaskerom, så blir det enklere å oppbevare utstyret og holde det rent.

Les merSe på finn.no

Arkitekten har ordet

“ Solhytten sine hytter i Furåsen er gitt en arkitektonisk utforming som henter sin inspirasjon fra de tradisjonelle seterbyggene og fjellgårdene, i en mer moderne drakt. Dette innebærer et uttrykk basert på enkelhet og sluttede former som kan stå seg mot ekstreme klimapåkjenninger. Materialvalget er solid og generøst dimensjonert. Hyttene er planlagt med ekstra kraftig kledning, solide søyler og med godt dimensjonert belistning. Inngangsdørene er spesielt utviklet for hyttene, og utvendige detaljer er likeledes utviklet spesielt for dette prosjektet. Det er lagt ned mye arbeid i å planlegge gode innredningsløsninger som gir fleksibilitet i bruken av hyttene. Det er prioritert å ha gode oppholdsrom med god takhøyde, generøs bodkapasitet og godt med sengeplasser. Totalt vil dette være funksjonelle hytter, med en moderne, men klassisk arkitektur. Hyttene er også planlagt slik at de over tid vil kunne imøtekomme familienes skiftende behov.”
– Dag Brantenberg Fasting

Fasiliteter

Alpinanlegg

Golfbane

Offentlig vann/kloakk

Peis/ildsted

Utsikt

Fiskemuligheter

Innlagt vann

Turterreng

Flere prosjekter i Sirdal

Brendeheia, Hønedalen Hyttegrend

Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt.

Eventyrlige Furåsen

Furåsen ligger på høydedraget mellom Sinnesvatn og Solheimsdalen, ca. 625 meter over havet.

Sinneslia 6 – SOLGT

Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt.

Hoppmannsknuten

Hoppmannsknuten er et helt nytt hyttefelt som ligger noen få minutters kjøretur nordøst for GP på Sinnes. Nydelig og tilbaketrukket.

Visning i Sirdal

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte demohytte i Sinneslia.

Inge Andreassen / inge@solhytten.no – 906 49 865