Sinneslia – lun og sentral beliggenhet


Sinneslia er et nytt og spennende tomteområde som ligger lunt og fint til med flott utsikt mot Sinnesvatn, Sinnes Fjellstue og Ålsheia skitrekk. Sinneslia kommer snart for salg. Er du litt lokalkjent, så har du allerede skjønt at det blir sentral beliggenhet på disse hyttene – vi snakker gåavstand til det meste på Sinnes. Meld din interesse så får du etter hvert ny informasjon og beskjed om når salget starter.

Meld din interesse

Sentralt i Sirdal

Inn av Myraleitet på Sinnes ligger tomtene i Sinneslia. Her på oppsiden av Sinnesvatn, rolig og skjermet plassert innerst i en lun vik kommer Hyttetomtene. Meget sentral og attraktiv beliggenhet med panoramutsikt i retning Sinnesvatn, Fjellstuen og Ålsheia. Her er utsikten like fin morgen som kveld. Gåavstand til det meste på Sinnes, f.eks GP, Sinnes Skule, Fjellstuen m.m. I tillegg til kort avstand til Sirdal Skisenter og svømmehallen på Sageneset. Sinneslia har en beliggenhet som også er spennende i sommerhalvåret, med fiske, turterreng, kajakkpadling, teltturer, sykkelturer, bærplukking og sauesanking.

I delfelt 1 skal Solhytten og Sinneshyttå totalt bygge 24 hytter. Det vil bli opparbeidet parkering, områder for skilek, akebakke og lekeplass for feltet. Gravearbeidet på tomteområdet er i gang.

Langrenn

Fra Sinneslia kan du gå rett inn i løypetraseen mot Haugen eller opp mot Furåsen.

Går du langs Beinesvatnet i retning Sinnes, kan du knytte deg på løypene i Furåsen (via Sinnesvatnet), Forsbergløypa, samt flere høyfjellsløyper innover Hønedalen. På denne måten kan man oppleve alle de flotte heiene som Sirdal har å tilby. Tar man stolheisen opp kan man ta turen innover til Storeknut, en riktig flott tur på toppen av Tjørhomfjellet!

Inge Andreassen

Solhytten Eiendom AS

inge@solhytten.no
906 49 865

Flere prosjekter i Sirdal

Smølåsen Hyttegrend

Smølåsen ligger flott til sentralt i Øvre Sirdal, rett ved oppmerkede løyper, fantastisk turterreng og kort vei til skitrekket.

Brendeheia, Hønedalen Hyttegrend

Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt.

Furåstjern – Solhytten

Furåsen (kommer for salg)

Furåsen ligger på høydedraget mellom Sinnesvatn og Solheimsdalen, ca. 625 meter over havet.

Visning i Sirdal

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte demohytte i Brendeheia.

Inge Andreassen / inge@solhytten.no – 906 49 865