Smølåsen – Solgt!


På en flott utsiktstomt på Smølåsen ligger hyttemodellen Fjellstøl Villmark som nå er innflyttningsklar. Fjellstøl er tegnet for å gå i ett med naturen og passer utmerket til denne tomten. Hytten har et solid og generøst dimensjonert materialvalg, med gode og praktiske løsninger som vil gi hytteglede i mange mange år. Her føler vi at vi har lyktes med å fremme, og sånn sett bevare, noe av Sirdals sjel.

Det naturlige Sirdal!

Samtidig som vi slår et slag for Sirdals naturlige røtter, så er også Sirdal i utvikling naturligvis.

De som allerede har hytte her, er flinke til å utnytte områdets kvaliteter – året rundt. Det finnes blant annet egne turlag som tar seg ut sammen. Men du må selvfølgelig ikke være treningsfanatiker for å ha hytte i Smølåsen. Men du vet å sette pris på det å komme deg bort fra byen, bare nyte stillheten og den rene luften her oppe. I et helt spesielt turområde!

Smølåsen ligger flott til med tanke på nettopp det. Sentralt i Øvre Sirdal, rett ved oppmerkede løyper, fantastisk turterreng og kort vei til skitrekket. Uansett årstid vil naturen alene kunne ta pusten fra deg, og om du vil er det alltid mulighet til å ta pusten fra deg med fysisk aktivitet. Hva med bare fiskestangen, bærsankeren eller badebuksa? Du kan gjøre det meste utendørs i Sirdal.

Skulle været begrense utelivet, er det ikke langt til høyfjellshotellet med basseng og kanskje ett godt måltid. Tilbake på hytta. Det knitrer i peisen og stearinlysene skaper stemning og forventning etter en lang dag med aktivitet og frisk fjelluft. God mat, tid for lesing, spill og godt lag. Hytta er stedet for gode opplevelser og varige minner. Smølåsen ønsker deg og dine hjertelig velkommen.

Sted: Fidjeland, Sirdal

BRA: 148

Soverom: 4

SOLGT

Smølåsen Hyttegrend, Fidjeland, 4443 Tjørhom

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte visningshytte i Sinneslia.

Inge Andreassen

Salgsansvarlig Sirdal

inge@solhytten.no
906 49 865

Hyttemodellene

Solgt!

Fjellstøl med loft

Et viktig krav til hyttene i Smølåsen er at de skal falle naturlig inn i landskapet og terrenget. Dessuten har vi lagt vekt på å skape gode fellesrom inne. Fjellstøl har et bruksareal på 148 m². Alle hyttene leveres med god bodplass og romslige planløsninger. Rundt hyttene er det gode muligheter for å lage terrasser og lune uteplasser.

Les mer

Fasiliteter

Alpinanlegg

Golfbane

Offentlig vann/kloakk

Peis/ildsted

Utsikt

Fiskemuligheter

Innlagt vann

Turterreng

Flere prosjekter i Sirdal

Brendeheia, Hønedalen Hyttegrend

Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt.

Eventyrlige Furåsen

Furåsen ligger på høydedraget mellom Sinnesvatn og Solheimsdalen, ca. 625 meter over havet.

Sinneslia 6 – SOLGT

Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt.

Sinneslia

Sinneslia er et tomteområde som både ligger svært sentralt til på Sinnes, samtidig som det er tilbaketrukket, lunt og solsikkert.

Hoppmannsknuten

Hoppmannsknuten er et helt nytt hyttefelt som ligger noen få minutters kjøretur nordøst for GP på Sinnes. Nydelig og tilbaketrukket.

Visning i Sirdal

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte demohytte i Sinneslia.

Inge Andreassen / inge@solhytten.no – 906 49 865