Smølåsen – Kun én tomt igjen!


Dette er absolutt siste sjanse til å sikre seg hytte i dette naturskjønne og populære området. For nå er det kun én tomt igjen i Smølåsen, med hyttemodellen Fjellstøl Villmark. Vi er godt i gang med byggingen og hytten er innflyttningsklar til jul. Hyttemodellen Fjellstøl er tegnet for å gå i ett med naturen, og er av solid kvalitet som holder, med gode praktiske løsninger. Vi tror vi har lyktes med å fremme, og sånn sett bevare, noe av Sirdals sjel.

Meld din interesse

Det naturlige Sirdal!

Samtidig som vi slår et slag for Sirdals naturlige røtter, så er også Sirdal i utvikling naturligvis.

De som allerede har hytte her, er flinke til å utnytte områdets kvaliteter – året rundt. Det finnes blant annet egne turlag som tar seg ut sammen. Men du må selvfølgelig ikke være treningsfanatiker for å ha hytte i Smølåsen. Men du vet å sette pris på det å komme deg bort fra byen, bare nyte stillheten og den rene luften her oppe. I et helt spesielt turområde!

Smølåsen ligger flott til med tanke på nettopp det. Sentralt i Øvre Sirdal, rett ved oppmerkede løyper, fantastisk turterreng og kort vei til skitrekket. Uansett årstid vil naturen alene kunne ta pusten fra deg, og om du vil er det alltid mulighet til å ta pusten fra deg med fysisk aktivitet. Hva med bare fiskestangen, bærsankeren eller badebuksa? Du kan gjøre det meste utendørs i Sirdal.

Skulle været begrense utelivet, er det ikke langt til høyfjellshotellet med basseng og kanskje ett godt måltid. Tilbake på hytta. Det knitrer i peisen og stearinlysene skaper stemning og forventning etter en lang dag med aktivitet og frisk fjelluft. God mat, tid for lesing, spill og godt lag. Hytta er stedet for gode opplevelser og varige minner. Smølåsen ønsker deg og dine hjertelig velkommen.

Sted: Fidjeland, Sirdal

BRA: 127 – 148

Soverom: 3 – 5

Pris: fra 4 895 000,-

Smølåsen Hyttegrend, Fidjeland, 4443 Tjørhom

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte demohytte i Brendeheia.

Inge Andreassen

Solhytten Eiendom AS

inge@solhytten.no
906 49 865

Hyttemodellene

Tomt 54

Fjellstøl med loft

Et viktig krav til hyttene i Smølåsen er at de skal falle naturlig inn i landskapet og terrenget. Dessuten har vi lagt vekt på å skape gode fellesrom inne. Fjellstøl har et bruksareal på 148 m2. Alle hyttene leveres med god bodplass og romslige planløsninger. Rundt hyttene er det gode muligheter for å lage terrasser og lune uteplasser.

Les merSe på finn.no
Utsolgt

Solkrok

Solkrok har et bruksareal på 138 m2 inkludert et loft som måler 29 m2 – et perfekt sted å plassere overnattingsgjester. Det er lagt vekt på praktiske løsninger i hele hytta. Her kan du for eksempel henge skiene i den utvendige boden, for så å plassere skoene i vaskerommet, før du kan gå og varme deg i badstuen. Det er også lagt opp til en romslig stue- og kjøkkenløsning hvor hele familien kan hygge seg sammen. Utsolgt.

Les merSe på finn.no
Utsolgt

Sirikrok

Hyttetypen Sirikrok har et bruksareal på 127 m2 og har alle rom på ett plan. Med 4 soverom, en TV-stue som kan gjøres om til gjesterom og andre praktiske løsninger, er hytta ypperlig for store og små. Skistallen gjør det enkelt å oppbevare alles utstyr, og badstuen gjør det fantastisk deilig å komme hjem etter en lang og god tur i den vakre naturen som er Smølåsens varemerke.

Se på finn.no

Fasiliteter

Alpinanlegg

Golfbane

Offentlig vann/kloakk

Peis/ildsted

Utsikt

Fiskemuligheter

Innlagt vann

Turterreng

Flere prosjekter i Sirdal

Brendeheia, Hønedalen Hyttegrend

Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt.

Furåstjern – Solhytten

Furåsen (kommer for salg)

Furåsen ligger på høydedraget mellom Sinnesvatn og Solheimsdalen, ca. 625 meter over havet.

Sinneslia Hyttegrend

Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt.

Hoppmannsknuten, Hønedalen Hyttegrend

Tomteområdet ligger i Hønedalen Hyttegrend, ca. 700 meter over havet, nydelig plassert og med fantastisk utsikt.

Visning i Sirdal

Ta kontakt for befaring på tomteområdet eller visning i vår flotte demohytte i Brendeheia.

Inge Andreassen / inge@solhytten.no – 906 49 865