Stor aktivitet i Sirdal!

I det vi går inn i årets siste måned er vi i full sving med oppføring av flere hytter i Sirdal, og du har nå muligheten til å gjøre et godt hyttekjøp til glede for hele familien.

Vi bygger nå hytter både i Brendeheia i Hønedalen Hyttegrend og i Smølåsen Hyttegrend ved Fidjeland. I førstnevnte nærmer vi oss ferdige visningshytter og disse vil i løpet av desember bli fullt møblert av anerkjente møbelleverandører. Når alle detaljer er på plass vil vi invitere til fellesvisning slik at du kan se hvor utrolig fint du kan få det med ny hytte i Brendeheia. Vi har denne høsten solgt flere hytter i dette området, men det er fremdeles noen fantastiske muligheter igjen  – ta kontakt med oss for en innføring i prosjektet.

I Smølåsen Hyttegrend oppfører vi nå tre hytter, hvorav den ene, Nystøl på tomt 65, ble solgt siste uken i november.  Ved inngangen til desember har vi dermed to ledige hytter, Solkrok på tomt 91 og Fjellstøl på tomt 93. Smølåsen er svært populært, så hvis du er interessert i en av disse er du hjertelig velkommen til å ta kontakt!

Inge Andreassen kan kontaktes på 906 49 865 eller inge@solhytten.no for mer informasjon eller visning i både Brendeheia og Smølåsen.