«Stor takk til Solhytten»

Vi har nettopp ferdigstilt tre firmahytter for Stiftelsen Norsk Hydro Feriesteder på Frøystul nær Rjukan. Tilbakemeldingene er gode!

«Ja, nå ble jeg imponert. Dette var veldig flott, her blir det rift om utleien, tenker jeg. Stor takk til Solhytten og alle som har bidratt», var den meget hyggelige kommentaren vi fikk fra en Norsk Hydro-ansatt om hyttene som ligger i vakkert høyfjellsterreng i Tinn kommune.

Alle de tre hyttene er vår populære hyttemodell Frøy, som blant annet har tre soverom, en god hems og store vinduer som slipper inn mye lys i stue og kjøkken. Bildene du ser i denne saken ble tatt i februar, og alle tre hyttene er tatt i bruk.

Frøystul er et fint sted dersom man ønsker å oppleve høyfjellet i Norge på nært hold. Her kan man oppleve Norges største høyfjellsplatå, Hardangervidda, fiske i et av de mange vann og bekker, eller bestige Gaustatoppen med sine 1883 moh. I sommerhalvåret kan man gå eller sykle på en mengde merkede løyper i området, og i vinterhalvåret finnes det flere skisenter i nærheten med tilbud for både unge og gamle.

Foto: Trond Stegarud, Gaustadtoppen Booking.