Peer Gynt Hyttegrend – en helårlig hyttedrøm!


Gålå ligger fantastisk til. Her er utsiktene gode. Ikke bare til Jotunheimen, men også mot 230 km. preparerte løyper i ”landslagsklasse” – om sommeren ypperlige turløyper, om du elsker å sykle. Eller om du bare vil senke tempoet og nyte roen du finner her oppe, 930 moh.

Naturen og utsikten er praktfull på Gålå!

Det er lite som kan måle seg med panoramautsikten som du får over Gålåvannet og langt inn i Jotunheimen. Tomtene ligger solrikt til, og har fantastisk utsikt.

På Gålå har du alt samlet på ett sted. Når du kommer kan du parkere bilen og bruke skiene dine resten av oppholdet, enten du vil ut på tur eller boltre deg i bakkene. Og selv om du kanskje først og fremst har reist til fjells for å koble av og nyte stillheten, har du når som helst muligheten til å ta del i de mange aktivitetene på Gålå.

Veibeskrivelse

E6 tar deg til Gudbrandsdalen, og det er skiltet fra E6 helt inn til Gålå. Kjør Gålåvegen frem til Gålå, ta til høyre inn Børkdalsvegen (skiltet Peer Gynt spelet), kjør forbi friluftscenen og Gålå alpinanlegg, så får du tomteområdet på venstre hånd.

Aktiviteter

På Gålå kan du være så aktiv du vil, enten du er stor eller liten – rolig eller veldig sporty.

Sommerfjellet er like gjestmildt som vinterfjellet. Vakre turer for enhver, sykkel og fotturer og strand ved Gålåvannet. I tillegg er det mulighet for fisketurer i fjellvannene, kanoturer, jaktterreng og terrengsykkelløyper i nærområdet. Frisbeegolf og klatring er også populært.

Om høsten er området er eldorado med både sopp, blåbær og tyttebær i umiddelbar nærhet. Hver høst settes det kjente Peer Gynt-spelet opp. Den spektakulære utendørsoppsetningen med Jotunheimen, Rondane og Gålåvatnet som naturkulisser er bare en gåtur unna.

I vinterhalvåret forvandles tur- og sykkelstiene til ca. 630 km turløyper hvor 230 km holder ”landslagskvalitet”. Velger du å bruke dagen til noe annet enn å ha ski på bena, kan du velge mellom andre spennende og morsomme aktiviteter som: trugeturer, kjelkeaking i alpinbakken, familiekanefart, hundekjøring med spann eller isfiske for å nevne noe.

Sted: Gålå, Gudbrandsdalen

Antall soverom: 3 – 4

Anders Semb Rønaas

Salg Østlandet

anders@solhytten.no
905 72 141

Anbefalte hyttemodeller


(Pris for tomt kommer i tillegg)