Lygnalia – snøsikkert, én time fra Oslo


Lygnalia ligger omtrent midt mellom Oslo og Lillehammer. Drar du sørover fra sistnevnte, er kjøreturen 20 minutter lengre. Fra Lygnalia er utsikten mot Norefjell og Vikerfjellet like fantastisk som området ellers. Her har du kort vei til 210 km. preparerte løyper, i et område der snøen blir til langt over påske. Om sommeren kan du plukke bær, sopp, fiske, bade, sykle – kun fantasien er begrensende faktor. Eller hva med å bare nyte utsikten? På toppen av Lygnalia har du alt du forventer av hyttelivet, og litt til. Hytten er innflyttningsklar til jul!

Tomt 456 er en fantastisk utsiktstomt med vidstrakt utsikt mot Norefjell og Vikerfjellet!

210 km preparerte skiløyper tilgjengelige rett utenfor døren. Like flott er det på sommerstid med markerte stier, fiskevann og flotte sykkelveier. Det er gode muligheter for småviltjakt og det sies at dette er et eldorado for sopp- og bærentusiaster.

Hyttemodellen Sinneslia, som bygges på tomt 456 er en flott hytte med godt gjennomtenkt planløsning og rom for det meste. Stor stue, 3 gode soverom, bad, wc, bod/skistall og entré med plass til garderobe. I tillegg får du en stor loftstue som kan benyttes som ekstra soverom eller oppholdsrom. Overbygg ved inngangsparti og ved utgangen til terrasse. Store vindusflater som slipper både lyset og naturen inn. Hytta blir bygget med høy standard. Dette innebærer blant annet kjøkken fra Aubo med integrerte hvitevarer, 1-stavs eikeparkett i alle rom uten fliser, fliser med varmekabler på bad/wc, entré og bod, ferdigbehandlet panel på alle innvendige vegger og himlinger samt royalimpregnert kledningsbord på utvendig fasade. Vinduer vil leveres i sort utførelse.

Området

Lygna ligger ca. 1 time fra Oslo og 1 time og 20 min. fra Lillehammer. Lygna området er, med alle sine aktiviteter og fasiliteter, et yndet reisemål både sommer og vinter. I sommerhalvåret er det fine turstier, fiskevann, sykkelstier og mulighet for jakt, bær-og soppturer. På vinteren er området snøsikkert med tidlig snø og et flott ski- og friluftsområde med oppkjørte løyper. Sesongen varer til over påske.

Sted: Lygna, Gran kommune

Pris: 3 990 000,-

Lygna Skisenter, 2770 Jaren

Morten Guderud

Salg Østlandet

morten.guderud@solhytten.no
994 80 707