Lygnalia – snøsikkert, én time fra Oslo


Lygnalia ligger omtrent midt mellom Oslo og Lillehammer. Her har du kort vei til 210 km. preparerte løyper, i et område der snøen blir til langt over påske.
Om sommeren kan du plukke bær, sopp, fiske, bade, sykle – kun fantasien er begrensende faktor. På toppen av Lygnalia har du alt du forventer av hyttelivet, og litt til.
Hytten Sinneslia er nå innflyttningsklar!

Fantastisk utsiktstomt med vidstrakt utsikt mot Norefjell og Vikerfjellet!

Hyttemodellen Sinneslia, som bygges på tomt 456 er en flott hytte med godt gjennomtenkt planløsning og rom for det meste. Stor stue, 3 gode soverom, bad, wc, bod/skistall og entré med plass til garderobe. I tillegg får du en stor loftstue som kan benyttes som ekstra soverom eller oppholdsrom. Overbygg ved inngangsparti og ved utgangen til terrasse. Store vindusflater som slipper både lyset og naturen inn. Hytta blir bygget med høy standard. Dette innebærer blant annet kjøkken fra Aubo med integrerte hvitevarer, 1-stavs eikeparkett i alle rom uten fliser, fliser med varmekabler på bad/wc, entré og bod, ferdigbehandlet panel på alle innvendige vegger og himlinger samt royalimpregnert kledningsbord på utvendig fasade. Vinduer vil leveres i sort utførelse.

Området

Lygna ligger ca. 1 time fra Oslo og 1 time og 20 min. fra Lillehammer. Lygna området er, med alle sine aktiviteter og fasiliteter, et yndet reisemål både sommer og vinter. I sommerhalvåret er det mange muligheter for sti og landeveissykling, i tillegg til fjellets naturlige gleder som å gå tur, plukke bær og sopp, fiske og bade, – kun fantasien er begrensende faktor. På vinteren er området snøsikkert med tidlig snø og et flott ski- og friluftsområde med 210 km oppkjørte løyper. Sesongen varer til over påske. Det kommer også et servicebygg tenkt som et samlingssted for hyttefolket.

På toppen av Lygnalia får du alt du forventer av hyttelivet, og litt til – i en hytte som ikke er som alle andre.

Sted: Lygna, Gran kommune

Pris: 3 990 000,-

Lygna Skisenter, 2770 Jaren

Nothing found.