Rosfjord Panorama – luftig beliggenhet i ferieparadiset Lyngdal


Lyngdal er Feriestedet med stor F for mange – spesielt rogalendinger. Rosfjord Panorama blir en luftig ferieperle, som forener fjordlandskapet i Vest-Norge med den typiske skjærgårdsidyllen du finner på Sørlandet. Utsikten over fjord og hav fra hytteterrassen blir simpelthen mektig. Og når sommeren og trangen til å bade melder seg, er Rosfjord Strandhotell med sin herlige, langgrunne sandstrand et svært populært sted – i likhet med Sørlandsbadet, når værgudene ikke er i godlune.

Bilde av tomteområdet, med havet i bakgrunn

Sørlandsidyll og mektig natur!

Nyt soloppgangen i havgapet fra terrassen, og la resten av dagen dreie seg om båtliv, bading og turer i urørt natur. Rosfjord Panorama er en luftig ferieperle. Hyttefeltet ligger i et landskap som forener fjordlandskapet i Vest-Norge med den typiske skjærgårdsidyllen du finner på Sørlandet. Utsikten over fjord og hav fra hytteterrassen kommer simpelthen til å bli mektig. Her får du en hytte i et flott turterreng, samtidig som du kan nyte båt og badelivets gleder ved båthavnen og i vikene rundt i området. Ta båten ut Rosfjorden, og opplev de sjarmerende øyene rundt Korshavn. Kanskje du også har tid til å tøffe over Grønsfjorden og avlegge Lindesnes fyr et besøk?

Hyttefeltet har generelt gode solforhold og en herlig nærhet til naturen. Det er gode turmuligheter i nærområdet, og med både hei og skjærgård så nær er det bare til å legge ut på tur. Skal man til bystrøk så ligger både Lyngdal og Farsund innen kort kjøreavstand. Dermed har du blant annet kort vei til det svært populære Sørlandsbadet, Lyngdals eget badeland. Her er det flere bassenger, boblebad, spa-avdeling, sklier og mye mer som både barn og voksne har stor glede av. Sørlandsbadet ligger dessuten like ved Rosfjord Strandhotell med sin herlige sandstrand og langgrunne badeplass.

Adkomst

Det er kun ca. 16 mil fra Stavanger til Rosfjord Panorama. For å komme til hyttefeltet kjører du til Lyngdal og tar av mot Farsund. Ved Kollevollen (før bomstasjon) tar du av til Farsund Resort. Passer Farsund Resort og ta til venstre i første veikryss (Stautland). I neste kryss tar du til høyre mot Tranevåg og kjører litt over 400 meter, deretter kjører du opp veien til høyre og holder høyre til du ser tomtene. Du kan også parkere ved parkeringsplass rett før stigningen og gå det lille stykket opp bakken.

Anbefalte hyttemodeller


(Pris for tomt kommer i tillegg)

Nothing found.