Segltangen – Hardanger er Norge på sitt vakreste


Segltangen ligger et stykke inn i Hardangerfjorden, med nydelig utsikt mot Rosendal og Folgefonna. Det er neppe tilfeldig at mange kunstnere har hentet sin inspirasjon fra nettopp dette området. Hyttefeltet på Segltangen ligger like forbi Hatlestrand i Kvinnherad Kommune,
og er allerede flott opparbeidet med fritidshytter, med en marina innenfor en stor og skjermet molo. Du har også egen sandstrand, til glede for vannmenn og badenymfer i alle aldre.

Under to timer fra Bergen, et stykke inn i Hardangerfjorden ligger dette idylliske hyttefeltet som har flott utsikt mot Rosendal og Folgefonna.

Om prosjektet

Her har vi 12 tomter for salg, med fire anbefalte hyttemodeller å velge mellom. Hyttefeltet ligger like forbi Hatlestrand i Kvinnherad Kommune.

Segltangen hyttefelt er allerede flott opparbeidet med fritidshytter, egen sandstrand og marina innenfor stor og skjermet molo. Man kan benytte seg av båt eller ferge for å ta seg til andre siden av fjorden, der du finner Rosendal og Baroniet, isbreen Folgefonna, Fonna sommerskisenter og Bondhusbreen.

Fra Segltangen er det panoramautsikt over Hardangerfjorden og en ser både Folgefonna og fjelltopper som Skålafjell, Melderskin, Malmangernuten og Ulvanosa. De majestetiske ”Rosendalsalpene” er viden kjent blant skientusiaster og turgåere, og et yndet turmål gjennom hele året.

Se video fra hyttefeltet her!

Ønsker du kombinasjonen sjø, utsikt, fjord og fjell bør du ta turen til Segltangen!

Aktiviteter

Enten du liker natur, kultur eller historie finner du mange muligheter i nærområdet rundt Segltangen. Området er ideelt for fjellturer, fisking, klatring og ett hav av andre fritidsaktiviteter, både til fjells og ved fjorden.

Sted: Hatlestrand, Kvinnherad

Antall soverom: 3

Pris: fra 2 437 500

Netlandsvegen 211, 5635 Hatlestrand

Nothing found.

Leif Moberg

Salgssjef

leif@solhytten.no
992 78 917

Anbefalte hyttemodeller


(Pris for tomt kommer i tillegg)