Sør–Teige – solsiden på populære Norefjell!


Kan man snakke om Norefjell uten å tenke på ski? Neppe. På det tradisjonsrike og attraktive vintersportsstedet har vi store, frittliggende selveiertomter på Sør-Teige. Her får du utsikt mot sørvest, meget gode solforhold og enkel tilgang til løypene som tar deg opp på høyfjellet.

Store selveiertomter på Norefjells solside!

Her på Sør-Teige har vi flotte, store selveiertomter for salg. Alle tomtene har utsikt og fantastiske solforhold.

Om sommeren kan man nyte turløypene som tar deg opp til de høyeste toppene i området. Norefjellplatået regnes som Østlandets mest dominerende fjellområde og har ett variert og innbydende terreng. Her finner du områdets høyeste topp, Høgevarde på 1.459 meter i nord og ikke minst mange fine fiskevann. Er du lysten på fart så tilbyr Sigdal motorsenter utleie av Go-cart på utendørsbane.

Friluftskommune

Friluftskommunen Sigdal ligger midt i Buskerud og grenser til Flå i nord, Krødsherad i øst, Modum i sørøst, Øvre Eiker og Flesberg i sør og mot Rollag og Nore Uvdal i vest. Eggedal sentrum har et godt tilbud som turistsenter. Her finner du bensinstasjon, hotell, restaurant og ikke minst en dagligvarebutikk med godt utvalg. Tomtefeltet Sør-Teige ligger omtrent 5-10 minutter fra Eggedal sentrum på 850 m.o.h. Tomtene er store, frittliggende og har meget gode solforhold. Fra tomtene er det flott utsikt mot sørvest og utsikten strekker seg over Sigdal og Eggedalsfjellet. På klare dager skimter man til og med Blefjell og Gaustadtoppen.

Vinter

Tomtene ligger i umiddelbar tilknytning til skiløyper som fører deg opp på høyfjellet. Løypenettet strekker seg over hele Norefjellplatået fra Norefjell skisenter til Høgevarde, Tempelseter og videre mot og forbi Haglebu. Liker du alpint? Da ligger Tempelseter skitrekk bare fem minutter fra hytten din. Ønsker du større utfordringer er Norefjell skisenter ca. 20 minutter unna. Her finner du hele 13 skiheiser og 26 nedfarter.

Fasiliteter

Alpinanlegg // Offentlig vann/kloakk // Utsikt // Fiskemulighet // Turterreng

Adkomst

Beliggenhet: Sør-Teige, Sigdal

I Sigdal kommune finner du Eggedal sentrum. Herfra kjører du mot Tempelseter. Hyttefeltet ligger ca. 1 km etter bom.

Avstand fra Oslo: 120 km, ca. 2 timer
Avstand fra Drammen: 90 km, ca. 1,5 timer
Avstand fra Kongsberg: 80 km, ca. 1,5 timer
Avstand fra Larvik: 140 km, ca. 2,5 timer
Avstand fra Gol: 60 km, ca. 1 time
Avstand fra Hønefoss: 75 km, ca. 1,5 timer

Ledige tomter:

B7
B8
T17
TB88
TB89

Sted: Sigdal

Sør-Teige, Sigdal

Nothing found.

Anbefalte hyttemodeller


(Pris for tomt kommer i tillegg)

Nothing found.

Se på finn.no