Maurset – i storslått viddelandskap


Maurset ligger et kvarters kjøring fra Eidfjord i Hardangerfjorden, men likefullt inne på høyfjellet, i nordre del av Hardangervidda. Tomten har høy og fri beliggenhet, med utsikt over det majestetiske viddelandskapet, som har en egen ro over seg. Fra hyttefeltet på Maurset kan du renne inn og ut av alpinanlegget i Sysendalen, som er meget familievennlig. Men trives du best på bortoverski, har du milevis med preparerte løyper i umiddelbar nærhet.

Om sommeren er fiske- og turmulighetene fantastiske. Og spiller du golf, kan du gjøre det i Hardangervidda Golfpark – en av Norges mest høytliggende baner.

Tomt 456 er en fantastisk utsiktstomt med vidstrakt utsikt mot Norefjell og Vikerfjellet!

Om området

Fra tomten kan man renne inn og ut av Sysendalen skisenter. Bakkene er tilrettelagt for liten og stor med løyper som byr på utfordringer for alle – både for ski- og brettkjørere. Anlegget er meget familievennlig. Alpinsenteret har også kafeteria og skiutleie. Langrennsløypene starter like i nærheten, herfra finnes det milevis med flotte preparerte skiløyper for liten og stor. Populære turer er bla. til Jøkulen (25 km.), Liseth (15 km) og Bjørkehaugen (10 km).

Området er også kjent for et bredt aktivitetstilbud når snøen smelter – her er det noe for alle! Fantastiske turmuligheter på sykkel og til fots, jakt, multeplukking, golf og flere bade- og fiskevann. Hardangervidda Golfpark AS er en av Norges høyest liggende golfbaner, omgitt av vill, vakker og uberørt norsk natur.

På Garen er det nærbutikk og til Eidfjord tar det ca. 15 min. med bil. Her er et variert utvalg med butikker.

Hyttemodellen Bergstøl

Stor oppstugumodell som har det meste du trenger for at flere generasjoner kan møtes på fjellet. Her er det 4 soverom og egen loftstue slik at de som ønsker det kan trekke seg tilbake fra hovedstuen.

Kjørebeskrivelse

Når man kommer opp og forbi Vøringsfossen fortsetter man videre til man kommer til skitrekket på Maurset. I bakkant av parkeringsplassen ved skitrekket går der en vei oppover og på første avsats kommer man til felles sommerparkering. Fortsett videre oppover og ta første vei inn til venstre. På venstre side er der da opparbeidet en mindre, felles parkering.

Kommune: Eidfjord

Fasiliteter

Utsikt // Turterreng // Skisenter

Sted: Maurset, Eidfjord

BRA: 137,2

Antall soverom: 5

Maurset 5785

Willy Mjåtvedt

Salg Bergen

mjaatvedt@solhytten.no
55 10 44 60 / 908 61 244