Veldig godt fornøyd med Solhytten!

Oddbjørn og Hilde Øvrebø bor i Stavanger og har hytte på Rennesøy i Rogaland. Hytta ble levert av Solhytten og oppført i 2013. Her er deres hyttebyggehistorie som den ble fortalt til et av de store hyttemagasinene:
solhytten-dyktig-selger-v2
Hvorfor Solhytten:
– Først og fremst kikket vi på nettet, begge to. Vi satt hver for oss – og så fant vi samme hytta. Her er det muligheter! tenkte Oddbjørn. Så tok vi kontakt, selgeren var utrolig dyktig og viste oss hvilke muligheter vi hadde for tilpasninger i størrelse og utforming.  Da vi gikk fra møtet, visste vi at vi hadde valgt rett leverandør.Prosessen:
– Også etterpå fikk vi god oppfølging. Søknader og annet papirarbeid tok Solhytten seg av. Det gikk kjempegreit, selv om vi rev en annen hytte og søkte om erstatningshytte. Selve søkeprosessen tok et år, det var et langt år. Solhytten er basert i regionen her, men nærheten var ikke avgjørende for oss, selv om det er greit å kunne snakke med folk direkte. Oddbjørn administrerte selv grunnarbeidene som omfattet riving av gammel hytte, graving og støping av grunnmur. Byggesettet ble satt opp av lokale tømrere, det likte vi godt. Byggingen foregikk uten problemer. Hvis det var noe, sendte vi en sms til byggelederen som raskt ga oss gode tilbakemeldinger på det vi måtte lure på. Et vindu som var litt for høyt ble fort rettet på.Erfaringer med hytta:
– Absolutt helt smertefritt. Vi er superfornøyde med valget av hytte og måten vi ble behandlet på. Vi fikk levert furu istedenfor eik i trappa opp til loftet, men dette ble fikset uten kostnader for oss. Noe må vel gå på tverke i et stort prosjekt.

Befaring/inspeksjon:
– Vi hadde ingenting som måtte utbedres, hverken på ferdigbefaring eller 1-års befaring. Alt fungerte slik vi hadde håpet.

Pris:
– Som forventet, ingen overraskelser. Det vi bestilte i tillegg, betalte vi for.